Saturday, June 30, 2018

Promotion Produk Sahajidah Hai-O 2018



This is sticky post!😉

Tak lama lagi dah nak puasa kan? So Kak Fizz highlight produk laku keras masa bulan puasa ni dulu.

Min Kaffe beli 11 percuma 1. Jimat RM 29. Ni untuk bulan ni je tau, bulan April. Kalau ikutkan promo min kaffe ni setahun sekali je. So kalau nak buat stok untuk bulan puasa better grab sekarang. Biasanya bila akhir bulan stok selalu habis kat stockist.

Dan peluang terbaik kalau you all nak mula business. Register RM 50 jer and u all will be guided.



Shake Me beli 3 percuma 1. Shake Me ni pun laku masa bulan puasa. Sahur dengan Shake Me ni insyaAllah u all rasa kenyang la sikit and boleh bertahan. Especially yang ada problem gastrik boleh try soy drink with fibre ni. Lagi best kalau buat overnight drink simpan dalam fridge. So masa bangun sahur terus minum.

Blend dengan kurma pun sedap. Be creative gitu.


Premium Beautiful corset with cash rebate up to RM400. PB sales masa sebelum puasa and bulan puasa memang tinggi kalau ikut record sebelum ni. So u all kalau nak plan nak pakai baju raya RTW shaping badan jom dengan PB corset. Berbaloi sebab life time warranty!


Produk untuk cecantik sebelum raya.

Beli satu set skin care Infinence dapat percuma 1 botol serum. Best serum ni sebab boleh apply dekat area mata sebab tak ada chemical merbahaya. Serum ni kan nak bagi kulit u all kurang kedut. So dekat area mata tu kan selalu je wrinkle terbit tepi tepi mata tu. Sapu serum nih yang ada collagen pagi n malam.
I've been using this masuk botol ke-3 dah. Sebab refreshing sangat.




BB Plus Collagen beli 5 percuma 1 ataupun beli 10 percuma 3 kotak. Ya Allah super jimat kot. Beli and share dengan kawan-kawan office. Bagi cantik and flawless semua satu office before raya ni. Grab tau awesome promo nih. Best!



Pad/pantiliner Bio Seleza beli 5 kotak percuma 1 kotak. Ni berbaloi siap dapat bag BioSeleza lagi. Selalu promo ni beli 6 free 1. Haaa best ke best sangat? Ni untuk bulan April je tau. 


BVSM promo beli 2 helai, dapat BVSM ke-3 dengan harga 600 je. Jimat and super jimat! Ni kalau tidur dengan selimut BVSM ni, tidur 4 jam pun cukup. Bagi kita deep sleep and a very quality sleep. Beli satu set ni boleh bagi kat mak ayah kita, mertua kita and diri sendiri la. Ade 2 papers publish dah pasal BVSM ni. Will udate later.




Beli 3 kotak N'licious, percuma 1 kotak. Kepada yang tak makan sayur ataupun kurang makan buah-buahan tu sila ambik N'licious ni. Sebab dia bagi complete nutritious untuk badan kita perlukan. 


Nak balik kampung nak kena service kereta dulu babe. So jangan lupa angkut JTX minyak hitam ni pergi workshop. Mintak diorang service kereta u all dengan minyak hitam JTX yang boleh jimatkan minyak ni. 

Wow dapat cash rebate RM600 tu dengan penapis air yang berteknologi tinggi nih. Bio Evolve ni boleh hasilkan air yang tinggi kandungan mineralnya. 



Lots of love,
-PIN PB expert-
❤❤❤
012-6714487

Post a Comment

Promotion Produk Sahajidah Hai-O 2018

June 30, 2018

This is sticky post!😉

Tak lama lagi dah nak puasa kan? So Kak Fizz highlight produk laku keras masa bulan puasa ni dulu.

Min Kaffe beli 11 percuma 1. Jimat RM 29. Ni untuk bulan ni je tau, bulan April. Kalau ikutkan promo min kaffe ni setahun sekali je. So kalau nak buat stok untuk bulan puasa better grab sekarang. Biasanya bila akhir bulan stok selalu habis kat stockist.

Dan peluang terbaik kalau you all nak mula business. Register RM 50 jer and u all will be guided.



Shake Me beli 3 percuma 1. Shake Me ni pun laku masa bulan puasa. Sahur dengan Shake Me ni insyaAllah u all rasa kenyang la sikit and boleh bertahan. Especially yang ada problem gastrik boleh try soy drink with fibre ni. Lagi best kalau buat overnight drink simpan dalam fridge. So masa bangun sahur terus minum.

Blend dengan kurma pun sedap. Be creative gitu.


Premium Beautiful corset with cash rebate up to RM400. PB sales masa sebelum puasa and bulan puasa memang tinggi kalau ikut record sebelum ni. So u all kalau nak plan nak pakai baju raya RTW shaping badan jom dengan PB corset. Berbaloi sebab life time warranty!


Produk untuk cecantik sebelum raya.

Beli satu set skin care Infinence dapat percuma 1 botol serum. Best serum ni sebab boleh apply dekat area mata sebab tak ada chemical merbahaya. Serum ni kan nak bagi kulit u all kurang kedut. So dekat area mata tu kan selalu je wrinkle terbit tepi tepi mata tu. Sapu serum nih yang ada collagen pagi n malam.
I've been using this masuk botol ke-3 dah. Sebab refreshing sangat.




BB Plus Collagen beli 5 percuma 1 ataupun beli 10 percuma 3 kotak. Ya Allah super jimat kot. Beli and share dengan kawan-kawan office. Bagi cantik and flawless semua satu office before raya ni. Grab tau awesome promo nih. Best!



Pad/pantiliner Bio Seleza beli 5 kotak percuma 1 kotak. Ni berbaloi siap dapat bag BioSeleza lagi. Selalu promo ni beli 6 free 1. Haaa best ke best sangat? Ni untuk bulan April je tau. 


BVSM promo beli 2 helai, dapat BVSM ke-3 dengan harga 600 je. Jimat and super jimat! Ni kalau tidur dengan selimut BVSM ni, tidur 4 jam pun cukup. Bagi kita deep sleep and a very quality sleep. Beli satu set ni boleh bagi kat mak ayah kita, mertua kita and diri sendiri la. Ade 2 papers publish dah pasal BVSM ni. Will udate later.




Beli 3 kotak N'licious, percuma 1 kotak. Kepada yang tak makan sayur ataupun kurang makan buah-buahan tu sila ambik N'licious ni. Sebab dia bagi complete nutritious untuk badan kita perlukan. 


Nak balik kampung nak kena service kereta dulu babe. So jangan lupa angkut JTX minyak hitam ni pergi workshop. Mintak diorang service kereta u all dengan minyak hitam JTX yang boleh jimatkan minyak ni. 

Wow dapat cash rebate RM600 tu dengan penapis air yang berteknologi tinggi nih. Bio Evolve ni boleh hasilkan air yang tinggi kandungan mineralnya. 



Lots of love,
-PIN PB expert-
❤❤❤
012-6714487

You Might Also Like

0 comments