Tuesday, April 3, 2018

Fazura Pun Pakai PB



Sejak jadi duta SHOM ni, Fazura yang paling manis try almost semua produk yang HOT and laku keras. Antaranya Premium Beautiful corset and it's her favourite no 5 selepas min cha, Infinence and Bio Ever. Fazura yang kurus pun pakai PB.


Masa anugerah SM/SSM haritu, Fazura ada bagi speech, dan masa tu semua excited bila YPM Fazura mention yang sekarang pun dia tengah pakai PB corset yang sememangnya sangat selesa.

Macam tak rasa pun ada selapis lingerie dekat dalam! So menunjukkan material PB ni tak tebal and tak merimaskan pun bila tersarung dekat badan. Yes nipis je fabrik PB ni tapi high quality and tak mudah koyak.

Bukan apa tau, corset lain atau bengkung kain yang ala2 kain bandage tu kebanyakan jual dekat mall sangat lah tak selesa kan. Kain tebal tak sesuai pun pakai dekat tempat panas macam Malaysia ni 😄  

Ada sorang member tu bagi tau bila pakai bengkung kain tu, kulit pun terus merenyam gatal-gatal. But not with PB!

Material PB sangat unik sebab boleh regulate suhu. Kalau pakai masa cuaca panas, badan kita akan disejukkan dengan PB. Kalau duk dalam aircond or travel negara sejuk, PB boleh warm kan badan kita. Dan kain PB ni jugak bukan la sejenis yang berbau bila kena peluh.

Fabrik yang special sangat ni nama dia akwatek and akwadyne. 


Siapa yang biasanya pakai fabrik tu?

Biasanya baju athlete diperbuat fabrik akwatek/akwadyne. Sejenis fabrik yang tahan lasak dan boleh dipakai setiap hari, basuh setiap hari dan boleh manage surrounding temperature atau dengan kata lain regulate suhu. Masa panas, air/moisture akan diserap keluar. Kalau kain biasa, moisture akan retain dalam fabrik dan buat kain kita berbau sebab peluh.

Bila sejuk, fabrik PB ni boleh jadi 'heat insulator' maksudnya boleh kekalkan haba dalam badan kita to keep us warm. 😉 

Kalau Fazura kata PB #5, as for me it is my favourite #1! Even dah pakai selama 6 tahun, badan tak kembang, perut tak buncit even dah ada anak 4.

Investment untuk badan kita sekali jer seumur hidup, PB kan life time warranty. So tak perlu risau kalau nak repair PB ni. Its FREE sepanjang hayat kalau kata nak repair tu.

Dan untuk bulan April ni special, sebab u all boleh trade-in Premium Beautiful corset dengan yang baru. I akan beli your korset between 200 - 400 ringgit depends on your PB condition.

Do text me 012-6714487

LOTS OF 💜
-Your Trusted PB Agent-


Post a Comment

Fazura Pun Pakai PB

April 03, 2018

Sejak jadi duta SHOM ni, Fazura yang paling manis try almost semua produk yang HOT and laku keras. Antaranya Premium Beautiful corset and it's her favourite no 5 selepas min cha, Infinence and Bio Ever. Fazura yang kurus pun pakai PB.


Masa anugerah SM/SSM haritu, Fazura ada bagi speech, dan masa tu semua excited bila YPM Fazura mention yang sekarang pun dia tengah pakai PB corset yang sememangnya sangat selesa.

Macam tak rasa pun ada selapis lingerie dekat dalam! So menunjukkan material PB ni tak tebal and tak merimaskan pun bila tersarung dekat badan. Yes nipis je fabrik PB ni tapi high quality and tak mudah koyak.

Bukan apa tau, corset lain atau bengkung kain yang ala2 kain bandage tu kebanyakan jual dekat mall sangat lah tak selesa kan. Kain tebal tak sesuai pun pakai dekat tempat panas macam Malaysia ni 😄  

Ada sorang member tu bagi tau bila pakai bengkung kain tu, kulit pun terus merenyam gatal-gatal. But not with PB!

Material PB sangat unik sebab boleh regulate suhu. Kalau pakai masa cuaca panas, badan kita akan disejukkan dengan PB. Kalau duk dalam aircond or travel negara sejuk, PB boleh warm kan badan kita. Dan kain PB ni jugak bukan la sejenis yang berbau bila kena peluh.

Fabrik yang special sangat ni nama dia akwatek and akwadyne. 


Siapa yang biasanya pakai fabrik tu?

Biasanya baju athlete diperbuat fabrik akwatek/akwadyne. Sejenis fabrik yang tahan lasak dan boleh dipakai setiap hari, basuh setiap hari dan boleh manage surrounding temperature atau dengan kata lain regulate suhu. Masa panas, air/moisture akan diserap keluar. Kalau kain biasa, moisture akan retain dalam fabrik dan buat kain kita berbau sebab peluh.

Bila sejuk, fabrik PB ni boleh jadi 'heat insulator' maksudnya boleh kekalkan haba dalam badan kita to keep us warm. 😉 

Kalau Fazura kata PB #5, as for me it is my favourite #1! Even dah pakai selama 6 tahun, badan tak kembang, perut tak buncit even dah ada anak 4.

Investment untuk badan kita sekali jer seumur hidup, PB kan life time warranty. So tak perlu risau kalau nak repair PB ni. Its FREE sepanjang hayat kalau kata nak repair tu.

Dan untuk bulan April ni special, sebab u all boleh trade-in Premium Beautiful corset dengan yang baru. I akan beli your korset between 200 - 400 ringgit depends on your PB condition.

Do text me 012-6714487

LOTS OF 💜
-Your Trusted PB Agent-


You Might Also Like

0 comments