Friday, December 29, 2017

Fazura X Premium Beautiful



Siapa jer yang tak excited bila Fazura jadi duta produk SHOM!

Untuk 2018 ni collaboration Fazura dengan produk premium yang sangat laku keras dalam SHOM, Premium Beautiful Corset.

Haaa lepas ni pakat ramai-ramai nak pakai PB corset and jadi ramping macam Fazura. Seroius best sangat corset PB ni sebab fabrik dia sangat sejuk dan tak menyakitkan badan.

Enjoy the sneak peak!


Masa ni lah nak jadi usahawan PB corset. Sebab BONUS besar tau up to RM6,000. Untung runcit up to RM5,000! Phewww serious best gila u all!

Ask me how 012.671.4487

Post a Comment

Fazura X Premium Beautiful

December 29, 2017

Siapa jer yang tak excited bila Fazura jadi duta produk SHOM!

Untuk 2018 ni collaboration Fazura dengan produk premium yang sangat laku keras dalam SHOM, Premium Beautiful Corset.

Haaa lepas ni pakat ramai-ramai nak pakai PB corset and jadi ramping macam Fazura. Seroius best sangat corset PB ni sebab fabrik dia sangat sejuk dan tak menyakitkan badan.

Enjoy the sneak peak!


Masa ni lah nak jadi usahawan PB corset. Sebab BONUS besar tau up to RM6,000. Untung runcit up to RM5,000! Phewww serious best gila u all!

Ask me how 012.671.4487

You Might Also Like

0 comments