Friday, December 29, 2017

Fazura X Premium Beautiful



Siapa jer yang tak excited bila Fazura jadi duta produk SHOM!

Untuk 2018 ni collaboration Fazura dengan produk premium yang sangat laku keras dalam SHOM, Premium Beautiful Corset.

Haaa lepas ni pakat ramai-ramai nak pakai PB corset and jadi ramping macam Fazura. Seroius best sangat corset PB ni sebab fabrik dia sangat sejuk dan tak menyakitkan badan.

Enjoy the sneak peak!


Masa ni lah nak jadi usahawan PB corset. Sebab BONUS besar tau up to RM6,000. Untung runcit up to RM5,000! Phewww serious best gila u all!

Ask me how 012.671.4487

Wednesday, December 27, 2017

g8 unity



Alhamdulillah.

Quite sometimes jugak kan tak menulis. Rinduu..

Anyway, nak masuk 2018 lagi beberapa hari je lagi. I am so excited to be one of entrepreneur yang dah ada target for 2018. Target ni datang dua bulan yang lepas. Selalunya resolution tahun baru orang akan set a day before kan. But kalini rasa bersemangat berkobar-kobar rasa nak siapkan target yang banyak lagi tak capai. Antaranya DDM, Car fund & CDM with Dr title!

Tajuk g8unity kan? Hehe. Kita cerita sejarah sikit sebelum cerita hebatnya g8unity nih.

Sebagai usahawan setahun jagung yang banyak lagi nak belajar pasal business, Kak Fizz rasa orang yang paling bertuah ada dekat dalam kumpulan PIN. Yang mana kumpulan PIN banyak sangat bantu bagi ilmu business, semangat & motivation.

In fact, dalam kumpulan PIN yang lead by CDM Syida dan CDM Azizul dah ada lebih kurang 2000 orang ahli yang aktif, walaupun kumpulan PIN baru 4 tahun bergerak sendiri.

Sebelum tu, PIN dibawah naungan group yang paling berpengaruh, GLAMpreneur, lead by CDM Hanis Haizi. Kalau tak kenal, boleh google siapa Hanis Haizi.


Beliau mula business dengan Hai-O 9 tahun yang lepas. Yang mana beliau mencetuskan revolusi dalam business Hai-O bila kumpulan GLAM merupakan ‘trend-setter’ masa tu. Kumpulan pertama yang pasarkan produk Hai-O secara online. Boleh buat jualan lebih 100 juta (100,000,000) dalam masa 5 tahun!

CDM Hanis Haizi pemegang income 6 figures dan dah lahirkan 50 CDM under her team yang jugak pegang income 5 figures! Canaian daripada leader hebat, anak-anak didik pun hebat sungguh.

Sampaikan CDM bawah beliau boleh buat haluan masing-masing dan boleh berdikari & maintain sales juta-juta sebulan. 4 tahun beliau dekat London-Malaysia on and off. Grow business designer handbags dan jugak founder kepada produk beliau sendiri.

CDM Hanis Haizi banyak sangat experience ups and downs dalam 4 tahun business. Tapi beliau ‘terpaksa’ dapat income Hai-O dalam masa 4 tahun tu secara auto-pilot! Bayangkan income Hai-O je dah ratusan ribu sebulan even takde kat Malaysia time tu.













Sekarang she is back with Hai-O business & going to take her role as a leader with previous team, but a new version of G, which called g8unity. Sempena 8 orang CDM which will be a mastermind in this UNITY group!

Soft launch g8unity Ahad lepas reveal banyak upcoming project for 2018. Of course kumpulan g8unity target 50 orang CDM yang bakal gegarkan pentas MUT Hai-O ke 26! So I want to make sure, me myself will be on stage and hold CDM title. Ameen..

U all out there yang nak jadi pemegang 2 juta sales dengan g8unity, sangat dialu-alukan.

Together we UNITE 🔥
Duta SHOM

Fazura X Premium Beautiful

December 29, 2017
G8Unity

g8 unity

December 27, 2017