Saturday, October 14, 2017

Tahniah Dato' Siti Nurhaliza!



Alhamdulillah syukur sangat dengar berita gembira daripada Dato' Siti semalam. Lepas tunggu selama 11 tahun, Allah berikan rezeki kepada Dato' K dan Dato' Siti hasil daripada treatment fertility beberapa kali.

Happy for them dan of course semua peminat Dato' Siti pun tumpang happy. Ramai juga yang mendoakan mereka berdua dapat menimang cahaya mata pertama mereka daripada awal pernikahan dulu sampai lah sekarang. Dah 4 bulan pregnant dah Tok Ti kita.


Baju Siti Nurhaliza cantik!


Tengok masa live semalam dekat Awani pun nampak termengah-mengah nak menyusun ayat. Hehehe, hopefully tok Ti sihat sepanjang melalui pregnancy journey, diberikan kekuatan emosi dan fizikal.


Berseri-seri Siti Nurhaliza

Kepada yang kat luar sana, jadikan Tok Ti ni motivasi untuk u all usaha lebih. Allah berikan rezeki untuk kita pada waktu yang sesuai dan jangan lupa usaha daripada suami isteri.

Kadang-kadang kita kena pekakkan telinga dengan kata-kata yang buat kita demotivated. Jadikan kata-kata orang tu untuk kita terus bersemangat dan cari kekuatan. InsyaAllah Allah sayang semua hambanya yang bersabar 😉


Lots of love,
-PIN PB expert-
❤❤❤

Post a Comment