Wednesday, September 27, 2017

Jibby & Co, Subang



Lama dah tak jumpa geng-geng sekolah ni. Walaupun aktif je dekat group whatsapp tapi rindu sangat nak jumpa depan depan & hug hug. Hehe..






Tiap-tiap tahun pun kitorang organize untuk meet up, so this year gonna be our 23rd anniversary of friendship! Disebabkan tak cukup corum so kitorang plan for a pre-gathering dekat Jibby &Co!

Tempat nak jumpa bukan big matter pun. Sebenarnyelah kan. Tapi sebab Elly nak bawak anak kecik dia, so kita cari tempat yang cozy sikit untuk berborak plus letak anak kecik dia. Apa pun yang penting jumpa!

Love this place so much & service pun okay, not bad, cepat & bersih. This cafe ada dua tingkat, so kitorang duduk dekat atas. Dekat bawah spacious sikit, sesuai nak buat small birthday celebration.

The foods pun okay, kitorang banyak order italian food macam pizza, spaghetti bolognese & lasagna. 



Yang paling sedap untuk dikunyah masa tengah berborak is this one. Sweet potatoes fries, sedap giler! Makan time hujan pulak tu plus dengan flashback masa zaman sekolah dulu. Memang heaven sangat tak perasan makan sampai 2 plates habis.


Our beverages!


Last one dessert. Nutella brownies tu memang sedap sangat plus ada vanila ice cream pulak on top, setiap suap tu rasa sayang sangat nak telan, sebab sedappp seriously sedap sangat! Rasa nak pergi repeat makan brownies jer.



Price?
We all makan semua kat atas tu around RM300++. So lebih kurang RM60 seorang. Yup quite pricey, but again sebenarnya tak kisah sangat pasal foods and price (sekali sekala) pun asalkan dapat jumpa dekat tempat yang senang nak berborak dan tak bising sangat 😄

Lots of love,
-PIN PB expert-
❤❤❤



Post a Comment