Tuesday, April 25, 2017

Promotion BBplus collagen!



Salam readers

Sempena minggu gaji bulan April ni kan, Kak Fizz nak bagi promotion BBplus, collagen yang paling glamour and hasil yang superb!

Kenapa superb? Sebab collagen yang berasaskan ikan terhydrolisis ni boleh bagi kesan yang sangat cepat. Ada yang kata ada chemical merbahaya ke sebab kesan dah boleh nampak seawal 7 hari? 

Produk collagen Hai-O ada clinical research, tested and proven tak ada chemical merbahaya malah banyak bahan-bahan semulajadi. Vitamin C yang tinggi daripada bunga roselle boleh menyerlahkan kecantikan kulit korang.

Kak Fizz sendiri dah minum berpuluh-puluh kotak collagen bbplus dan sangat berpuas hati dengan outcome bbplus! Terutamanya parut jerawat yang hitam dah pudar, kulit pun makin radiant.

Korang ada masalah tumit kaki pecah? Confirm rasa pedih bila pijak lantai sejuk, bila jalan atas carpet, rasa tersangkut-sangkut, masuk dalam selimut pun benang tertarik dekat tumit kaki. Pernah kena macamtu?

Okay kalau ada masalah tumit merakah, tumit pecah, jangan pergi asah tumit korang tu. Lagi menipiskan kulit tapak kaki. Originality kulit tu dah semakin rosak. Rawat tumit kaki korang dengan minum collagen. Seriously akan jadi cantik and halus and lembut jer. Sebab Kak Fizz dah try!

Okay, promo BBplus April kita kasi murah-murah jer..

Kalau ambik 1 kotak BBplus collagen RM 215
Kalau ambik 2 kotak BBplus collagen RM 210 sekotak
Kalau ambik 3 kotak BBplus collegen RM 200 sekotak
Kalau ambik 4 kotak BBplus collagen RM 190 sekotak

dan

Kalau ambik 5 kotak bbplus collagen RM180 sekotak PLUS dapat FREE sekotak!!

Ready stock available untuk kawasan Bangi & Kajang. COD Bangi and Kajang available.

012 671 4487

Post a Comment