Friday, March 31, 2017

Promotion Produk SHOM!



*Sticky Post*

Assalamua'laikum

Salam 2017! Tengok last post, 'going to semester 4'. Esok lusa ni nak masuk semester 5 dah! 6 bulan tak hupdate apa-apa kat sini. Heh..

Anyway, rasa tak terlambat lagi kot nak ucap selamat tahun baru 2017 yang semakin mencabar and of course lagi banyak resolution lists! InsyaAllah siapkan satu persatu target dalam resolution lists tu. I love to cabar diri sendiri untuk siapkan sesuatu target which will mention here insyaAllah. But not in this post. Hehehe..

Post ni sebenarnya untuk HIGHLIGHT promotion produk SHOM bulan January ni sampai bulan Mac. Ada promo yang continue daripada bulan lepas & ada jugak promo produk baru SHOM.

Kita start dengan produk premium SHOM dulu yer..

Penapis air Bio Evolve




Kalau dulu penapis air paling famous Bio Aura. Rasa macam kalau pergi 10 rumah, mesti ada 1 rumah yang ada bio aura. Punya lah glamour brand Bio Aura nih. Sejak tahun lepas, Bio Aura dah di upgrade ke Bio Evolve dimana struktur penapis yang baru ni lagi ergonomik dan jimat space. The best part is kita boleh tukar filter DIY je. Sangat mudah and senang tak perlu service agent pun untuk datang ke rumah. Filter seramik putih tu diletakkan kat luar daripada struktur utama supaya kita boleh nampak kekotoran and boleh dicuci bila-bila jer.

Siapa yang ada bio aura lagi dekat rumah, jom tukar-beli dengan bio-evolve dan boleh dapat cash back RM600! Tukar now now jom.


Premium Beautiful corset

Ini sangat untung sebab beli satu set dapat cash back RM150, beli 2 set dapat cash back RM400! Let me suggest you, beli satu PB classic & beli satu PB elegance.

PB classic mainly untuk shape and lock lelemak you all. Sangat advisable untuk pakai PB classic 6 bulan and after that boleh pakai PB elegance untuk maintain shape. Cantik tau PB elegance ni. Macam pakai diamond dekat badan. Sooo cantik!


Promotion PB corset murah


Sesuai untuk:

cyst
migrain
fibroid
slip disc
backpain
senggugut
ibu berpantang
bakal pengantin
irregular period


Okay next kita highlight sikit produk medium SHOM yang dah banyak memulihkan orang-orang yang berpenyakit saraf & stroke. Alhamdulillah promo still ON untuk selimut BVSM yang berteknologi tinggi, dengan research yang dah dibuat di Russia which is more than 15 years!

Bio Velocity Sleep Mate



Harga 1 helai BVSM = RM 1,488

Tapi bila kita beli 2 helai BVSM, kita akan dapat harga unit yang ketiga dengan harga RM 600 sahaja. Jimat banyak sangat. Highly recommended untuk anak-anak yang nak bagi mak ayah kat kampung. Sebab selimut ni dapat kembalikan tenaga badan kita dengan hanya tidur berselimutkan BVSM. Tenaga yang tersimpan tu tenaga daripada cahaya matahari dhuha. Sangat-sangat bermanfaat kalau kita faham betul-betul tenaga cahaya dhuha ni.


PRODUK HARIAN

Minyak hitam JTX 1000

Minyak Hitam JTX Hai-O

Dengan pembelian setiap botol minyak hitam JTX ni, kita boleh bagi RM50 discount! Banyak tuh.. Abang-abang yang nak service kereta, meh dapatkan daripada I okay.


Bio Ever Plus

Ada orang panggil susuk moden. Ada jugak yang panggil krim tegang tanpa botox, krim hormon lelaki & wanita. Hehe apa pun namanya, krim BE plus ni dirumus khas untuk menegangkan kulit muka, menstabilkan hormon, melancarkan darah & mengurangkan masalah thyroid.



Setiap hari mesti apply krim ni dekat kawasan nadi sebab nadi merupakan salur darah yang terbesar. Krim yang bersaiz nano ni berupaya untuk meresapkan ke dalam salur darah dan boleh menegangkan kulit/firm.

Harga ahli je nak jual ni RM228 sahaja sementara promotion berakhir!


Bio Seleza Pad/Pantiliner



Awareness tentang pad/pantiliner ni sangatlah kurang dalam komuniti perempuan nih. Kenapa perempuan je? Lelaki pun kena ambik tahu jugak yang pad yang ada kat pasaraya semua tu diperbuat daripada bahan-bahan terbuang. Agak-agak bersih ke kalau kita pakai something daripada tong sampah kat anggota badan kita? Tau tak kita dah expose badan kita dengan kanser pangkal rahim?! Mintak simpang okay.

Bio Seleza diperbuat daripada 100% cotton & pelekat pun daripada pelekat makanan, bukan daripada pelekat industri. Packaging pun selamat dan bersih. Ada expiry date dan yang paling penting ada teknologi Bio Velocity

Promo kat sini untuk stok 5 ke 6 bulan, tujuh kotak (7) Bioseleza boleh jimat RM 142! Sangat banyak jimat daripada harga biasa. Satu kotak tu ada 6 packs of pantiliner/pads.


BB Plus Collagen

Produk ni produk paling favourite sekali. Sebab boleh terjual 10 - 15 kotak sebulan. Yang dah beli confirm nak repeat. Kesan seawal 7 hari. Ada yang nampak kesan seawal 3 hari. I'm loving it!

Beli 5 kotak, dapat percuma 1 kotak you all. Please grab grab it fast. Beli satu set terus, dapat FREE 20 sachets BBplus collagen!


Collagen berkurang selepas umur 25 tahun. Lepas umur 25 tahun, kedut-kedut kat muka ketara, parut yang susah nak hilang, jerawat bermaharajalela. Jangan biarkan masalah-masalah kulit menghantui you all. Grab this promo now!


N'licious

Produk ni baru sangat launched last year masa Majlis Ulang Tahun Hai-O yang ke 24. Everybody needs fruits & vegetables in daily meals tapi yang fresh, maksudnya vitamin-vitamin tak degrade selepas di masak. BUT how are we supposed to know the right time nak angkat vege yang tengah masak kan? So effectnya bila kita makan sayur yang overcooked, vitamin yang diperlukan badan pun dah berkurang. That is why we need N'Licious, our rainbow for our health.


Sedapppp sangat rasa N'licious ni, boleh terus makan dalam sachet tu or boleh bancuh dengan air. I will blog about this soon. 

**********************
That is all promo-promo daripada SHOM untuk January till March. What I can tell you is, masa tengah promo ni lah cepat-cepat nak grab all the produk yang laku keras nih! 

My phone no; 012 671 4487

Sesiapa yang dekat-dekat Bangi, Kajang, Putrajaya dan Shah Alam boleh roger saya, HafizaYusoff your Wellness Consultant.

Thank you for reading.