Thursday, February 9, 2017

Kerja Kosong 2017



Salam readers!

Selepas peristiwa MH370, ramai rakyat Malsaysia yang hilang pekerjaan. Mungkin effect daripada ekonomi & pelaburan dalam dan luar negara. Seriously tak pandai sangat nak ulas pasal ekonomi negara ni. But, what I'm trying to highlight is ramai pekerja hilang pekerjaan tetap after the incident.

Some might aware, but some might not. We are seeing a lot of peoples are venturing into business, especially online business. Driver Uber and Grab Car also makin ramai untuk mencari rezeki selepas dapat Voluntary Separation Scheme (VSS).

These are few statistik pembuangan pekerja & ada company yang terpaksa tutup since 2015.

statistik pembuangan pekerja 2016


statistik buang pekerja


statistik buang pekerja

Tapi kan, nak bagi tau kat sini, walaupun banyak company-company besar are retrenching, Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM) spend 10 juta untuk bayar bonus/income untuk usahawan dia setiap bulan!

Setiap tahun, lebih 150 juta SHOM bayar bonus/income untuk usahawan-usahawan dia. SHOM masih lagi kukuh di papan pertama BSKL. SHOM masih lagi bawak usahawan ke FREE trip 2 kali setahun. Sekali trip untuk seorang usahawan worth 8k - 12k!

I am proud to be one of usahawan SHOM, sebab bonus yang dimasukkan tiap-tiap bulan tak pernah lambat sehari. Ada PAYSLIP! Payslip SHOM sah untuk beli rumah dan kereta dan aset-aset yang lain.

Kena berniaga ke?

Biasa sangat dapat soalan macam ni? Company SHOM merupakan platform terbaik untuk berniaga sebab:

1. Company kukuh dan established, nak masuk 25 tahun.
2. Malaysian's company dan harga based on Malaysian ringgit.
3. Mendapat pengiktirafan daripada KPDNKK dan di jadikan contoh kepada company direct selling yang lain.
4. Produk-produk SHOM undergone R&D dan ada publish paper in scientific journal.
5. Melancong 2x setahun FREE VVIP trip!
6. Payslip every month.
7. Ada sistem yang adil.


Dalam banyak-banyak group bawah SHOM, saya pilih kumpulan PIN, Professional Intelligent Network. Sebab:

1. Ada 24-hours group support dengan 1000 ahli yang aktif!
2. Posters, testimony & training diberikan percuma.
3. Founder & co-founder PIN sangat muda & idea fresh untuk usahawan-usahawan online muda yang gadget freak. Hehe check this out ---> CikCida
4. Coaching cara menjual & master product percuma setiap minggu.
5. Sifu besar seorang multimillionaire yang pernah masuk majalah Personal Money bersama Irfan Khairi.

MENTOR azlan deraman

Multimillionaire Azlan Deraman

Kerja kosong menanti anda, dengan register RM50 sahaja kita dah boleh start berniaga & duduk didalam group yang super hebat! 



Dah ramai ahli dah join SHOM, kalau ramai sangat, ada ke yang nak beli dengan saya?

Kalau kita bergantung rezeki dengan Allah, nescaya kita tidak akan takut dan akan terus berusaha sebab kita yakin pemberi rezeki hanyalah ALLAH S.W.T. Allah yang gerakkan hati & bukakan hati manusia untuk didatangkan kepada kita. Sebagai manusia, kita buat kerja kita, usaha kita selainnya Allah yang bagi. Rezeki tak pernah silap alamat.


Text saya, HafizaYusoff untuk kita besarkan amount RM50 kepada RM5,000 sebulan pendapatan berterusan.

012.671.4487








Post a Comment