Wednesday, February 8, 2017

Bengkung Bersalin Czer



Assalamualaikum semua..

Actually post ni dah lama, baru perasan it is in draft post. Testimoni ni di kongsi daripada seorang ibu yang baru bersalin c-zer. Selalunya, ibu-ibu bersalin czer ni down sikit dalam hari awal berpantang bila tengok perut yang geleber tapi tak boleh berbengkung.

Actually boleh berbengkung dengan PB selepas seminggu, lepas luka dah kering. Boleh pakai by piece. Mula dengan waist nipper dulu, and then pakai waist nipper and long girdle after 2 weeks. Actually banyak testimoni PB yang cepat sembuhkan luka operation bersalin & operation appendix. 


[Testimoni Ibu Bersalin Czer]


"Nurul nak share sikit pengalaman Nurul dengan 'Premium Beautiful' semasa berpantang. Serius terkejut dengan kesan Premium Beautiful.

Lepas bersalin Nurul tak terus pakai 'Premium Beautiful' ni, maklumlah Nurul bersalin czer so plan nk bagi masa sikit sampai betul2 ok. Tapi bila kita czer ni selalu rasa tk selesa dkt perut terutama masa berjalan dan masa nk bangun duduk. Sebab rasa perut tak kemas n masih rasa ngeri nak gerak2.

Jadi Nurul terfikir, kalau ada sesuatu yg boleh pegang perut kita biar kemas mesti selesa nk bergerak. Masa ni la terfikir kn 'Premium Beautiful'. Masuk minggu ke-2 Nurul cuba2 pakai. Tapi tak pakai full set. Just pakai 'waist nipper' je dulu.

Alhamdulillah sangat selesa nk bergerak dan rasa confident bila ada PB yg pegang perut kita dgn kemas. Minggu ke-3 lebih kurang Nurul try pakai full set Premium Beautiful.. time ni rasa berbeza dan kesan memang terbaik dan sangat-sangat yakin nak bergerak. Sampai boleh lupa dkt perut tu ade tempat operate.

Lagi mengejutkan berat badan Nurul.. last timbang 85kg lepas bersalin now dah 65kg.. wow memang teruja. Lebih dari 15kg kn. Tapi Nurul kira minggu pertama dan kedua berat badan turun dalam 5kg.. bila start pakai Premium Beautiful dia lagi cepat turun sampai 15 kg in 2 weeks.. Bercakap tentang body shaping, Premium Beautiful is the best. Nurul sedang menghampiri bentuk badan asal sebelum mengandung.. insyaAllah dalam masa terdekat akan kembali kn bentuk badan asal." 


Bukan dapat cepat sembuhkan luka jer, tapi boleh hilangkan stretch mark. Memang best PB corset ni, even orang kata mahal untuk sepasang corset, tapi pada akak yang dah beranak 4 ni investment PB sangat-sangat berbaloi 😍😍

petua hilangkan strech mark

Investment PB corset berbaloi sebab ada lifetime warranty. Kalau kata lepas 3 tahun pakai ada koyak, hook tercabut boleh hantar balik dan repair for FREE je. Material pun berkualiti tahan regangan, dengan FIR lagi.

Sementara harga promo PB corset dengan rebate ni still ON, jom book appointment untuk free fitting. Drop by dekat 
012.671.4487, HafizaYusoff your wellness consultant 😍


Thank you for reading
Post a Comment