Wednesday, February 1, 2017

Ambik MOOD!



Salam 1 February. Sekejap je dah masuk chapter 2 of 2017. Bila dah masuk bulan baru ni, selalu tengok kebelakang sikit, apa yang aku dah achieve bulan lepas? Apa yang tak achieve lagi? So, kena cepat-cepat sedar diri buat sesuatu untuk achieve target. Macam poyo kan bila baca. Tapi kalau tak de target nak achieve tu rasa macam drive kereta tapi takde hala tuju. Ibarat main bola takde tiang gol. Macam tu lah perumpamaanya. Heh..

Masuk je bulan February ni, bermaksud FREE trip daripada SHOM dah bukak! Yeay! Start bulan dua sampai hujung bulan May ni bulan-bulan untuk fight ke FREE trip. Kemana kita? 

GOLD COAST & TANGALOOMA ISLAND!

Actually 2014 dulu company dah pernah bawak usahawan-usahawan SHOM ke Gold Coast for FREE VVIP 5 stars trip. Tapi kali ni ditambah dengan trip ke Tangalooma Island. Dah la aku ni sejenis manusia yang suka laut! Suka tengok scenery tepi pantai. For me bercuti tepi pantai ni is REAL holiday. Sebab masa tu la minda kita ni setenang-tenangnya sambil menikmati angin pantai dan bunyi ombak bunyi burung-burung, ditemani pokok-pokok hijau, air laut nan biru yang jernih. Tapi kan kat Tangalooma island ni lagi besttt sebab ada dolphins! Awww how cute is that, duduk tepi pantai boleh feeding the dolphins.


Tangalooma Gold Coast

Tangalooma Gold Coast

Tangalooma Gold Coast

Tangalooma Gold Coast


Nampak tak gambar-gambar yang cantik tu. I'm in love in love in love! So memang kena AMBIK MOOD dulu untuk FIGHT trip kali ni. Dalam masa 4 bulan ni buat sales dengan group & boleh qualify trip. Free trip tau. FREE! Daripada tiket flight ke hotel, makan, naik cruise, masuk themepark, semuanya FREE. Bila fly? Bulan Ogos ni insyaAllah. So far, company tak pernah lagi cancel trip. Tambah pakej masa trip lagi ade la. Phewww best.

Company macam dah susun cantik je schedule untuk fight trip ni. Kita puasa hujung bulan 5 and insyaAllah raya bulan 6. Pengalaman bila fight trip 4 bulan ni, BONUS confirm besar. Bonus besar akan dapat setiap 11 hb. Tak pernah lambat sehari. Siap dengan PAYSLIP dan payslip tu sah untuk beli rumah & kereta. Siap je tiket pergi Gold Coast, bonus dah ready untuk hari raya. Boleh raya dengan senang hati, boleh beli baju raya, kasut raya, bag raya, bagi mak ayah lebih, mak ayah mertua duit raya, boleh bagi anak-anak buah duit raya TANPA cakap 'ekonomi tak okay, so takde duit raya'. Haaa moga dijauhkan lah. Bila kita kerja kuat, dapat reward, rezeki tu untuk dikongsi  bersama-sama. Barulah ada keberkatan dalam mencari rezeki tu.

Ya Allah, permudahkanlah aku dan team untuk fight & qualify ke Gold Coast trip kali ni. 2 tiket confirmed!! Tahun ni tahun aku, tahun PIN! Ameen Ya rabb..

p/s: Bukan ambik mood dolphins je ni, tapi ambik mood untuk menulis paper jugak. hehe

p/s/s: Ada yang nak cari income lebih untuk tahun 2017? Contact 012.671.4487, your mentor & wellness consultant..
Post a Comment