Tuesday, February 9, 2016

BEIJING, saya pasti sampai!!



Salam & hi to all readers!

Dengan ekonomi tak berapa nak stabil ni, company SHOM bukak lagi trip baru! Ingatkan nak reduce 2 kali trip setahun jadi 1 trip je. Tapi company SHOM bukak trip macam biasa dengan 1000 tiket FREE! Semua hanya untuk usahawan-usahawan SHOM yang disayangi.


Tapi jangan risau, yang belum jadi usahawan SHOM pun masih ada peluang untuk pergi FREE trip ke Beijing dengan 5 stars treatment. Macam mana? Register sebagai ahli SHOM dengan hanya RM50.00 shj! 

Walaupun tak pergi Osaka lagi, tapi SHOM dah bukak trip ke Beijing! Kalau nak cerita pasal trip daripada SHOM ni memang mewah. Daripada flight ticket, makan, minum & hotel semuanya ditaja 5 stars treatment lagi!! Semua dilayan macan VVIP. Sangat mewah!

Ada apa kat Beijing?!

Kita tengok video dulu...


Negara China, salah satu negara yang paling besar di dunia. Kalau kita tengok dekat map pun, akan nampak negara China dulu. Ibu negara China adalah Beijing yang terletak di utara negara republik itu. Last year, SHOM dah bawa lebih 500 usahawan ke Shanghai iaitu negeri terbesar di China. Kali ini, SHOM akan bawa usahawan semua ke negeri kedua terbesar di China.

Seriously akak tak suka subjek sejarah, tapi akak suka sangat tengok bangunan-bangunan bersejarah. Bila tengok gambar-gambar di Beijing (google je) banyak sangat seni bina yang yang berusia ratusan tahun. Setiap bangunan tu ada ceritanya tersendiri. Uniknye bangunan dekat sana mesti related dengan ceritanya tersendiri. Haaa yang tu akak minat nak ambik tau :D

Salah satunya, Forbidden city. Kenapa nama dia Forbidden City ea? 

Ni semua mesti tau. Great Wall of China. Teringin sangat nak berjalan dekat situ.. wahhh cantiknya...


Dekat tempat-tempat yang suhu tak berapa nak panas ni, akak memang suka la nak jenjalan dekat park dia. One of the park is called Beihai Park. Dekat-dekat dengan Forbidden city. Nice view and sangat calm.


Last but not least, bukan perempuan lah namanya kalau tak menyopping kan. Hehehe.. Kata banyak kain sutera kat sini daripada gred tinggi sampai yang takde gred! Bawak duit shopping je la kalau travel dengan SHOM ni wei.. Kasi bonus besar income gemok2 boleh la shopping sakan....




Huishhh tak sabar! Okay kena siapkan apa yang tak siap lagi. Nak qualify trip ke Beijing sangat simple and mudah. Hanya dengan membuat rutin harian kita sebagai seorang usahawan, confirm tiket ke Beijing wajib jadi milik kita. Untuk para usahawan PIN, Projek Kunci adalah salah satu platform yang paling senang untuk kita qualify trip. Kita mempunyai tempoh masa yang cukup banyak untuk menyiapkan apa yang perlu disiapkan. Jalan dah ada, yang tinggal hanya sedikit usaha dan semangat untuk berjuang.

Jom ke Beijing bersama PIN!


Kepada anda yang berada diluar sana, yang nak rasa pengalaman melancong FREE bersama PIN family, nak merasa income 3, 4, 5 atau 6 figures setiap bulan, we all sentiasa buka peluang untuk anda semua untuk menyertai PIN dan juga Projek Kunci PIN. Dengan projek ni,we all akan ajar satu persatu untuk menjadikan perniagaan ini satu kerjaya yang serious untuk anda.

Tiada syarat ketat pun, yang diperlukan hanyalah anda yang betul-betul nak mencari income tambahan ataupun income utama dengan berniaga. Hanya registration sebanyak RM50 sahaja anda layak menjadi usahawan SHOM dan anda berpeluang untuk mendapat tiket ke BEIJING, PERCUMA!

Untuk keterangan lanjut, boleh terus hubungi

Hafiza 0126714487

InsyaAllah we all in a team akan sama-sama menjana pendapatan dengan menjadi usahawan & jutawan SHOM
Post a Comment