Saturday, November 21, 2015

Togetherness 23 years Sahajidah Hai-O Marketing






Alhamdulillah syukur Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM) masih bertahan dan dah masuk tahun yang ke-23! Tahniah kepada syarikat & usahawan-usahawan SHOM.

Macam biasa setiap tahun, sambutan ulang tahun SHOM akan diadakan dengan gilang gemilang! Tahun lepas, Dato' Sheila Majid yang meraikan majlis ulang tahun SHOM yang ke-22. Tahun ini kita bakal menyaksikan comedian Harith Iskandar untuk memeriahkan lagi event besar SHOM. Dekat mana? Dekat PICC 21 Nov hari Sabtu.

Tema kali ni, 'togetherness', yang bermaksud bersama-sama walaupun sangat banyak kumpulan di bawah SHOM, tapi bila ada event yang grand macam ni, we will be together & we are ONE! Haaa gitu kan.

Apa yang best event SHOM ni? Lucky draw ke? Itu dah jatuh no 4. Yang best nya kitorang akan celebrate CDM-CDM iaitu usahawan SHOM yang telah capai pangkat yang paling tinggi dengan sales terkumpul sebanyak RM 2 juta!!

Kali ni, group PIN sendiri akan meraikan 2 CDM iaitu CDM Azizul & CDM Najiha. Wahhh seronok sangat tak terkata sebab dua-dua orang ni memang insan yang hebat!



Selain daripada tu, kita akan nampak sangat ramai usahawan-usahawan yang dah terbukti berjaya dalam busines ni. Speaker-speaker pun semuanya hebat-hebat belaka! Memang minda kita pun akan sama terbuka.


Will post our photos of togetherness!

premium beautiful certified agent,
0126714487
Post a Comment