Tuesday, December 15, 2015

Selamat ke air minum kita??



Lagi article tentang Sistem Penulenan Air Terbaik Pilihan Pengguna di Majalah Natural Health bulan ni.

clean water

Jangan sangka air yang keluar dari paip kita tu selamat walaupun takde bau atau warna. Kena fikir bagaimana kandungan air tu, ada ke microorganisma, klorin yang digunakan, karat dari besi yang salurkan air tu, kandungan mineral dan lain-lain.

water filter bio evolve

Dengan Bio Evolve, kita dah tak perlu nak pening kepala dah dok fikir selamat ke anak-anak minum air di rumah. InsyaAllah selamat dan boleh meningkatkan kesihatan sebab mineral yang dibekalkan dalam air minum tu.

air karat
Ni contoh filter ceramic yang berkarat after few days pakai. Bersih ke air minum kita?

Dah la senang nak pasang, tak perlukan monthly inspection dan servis serta tak perlukan electric power untuk berfungsi. Senang dan boleh jimat elektrik. Ada sijil halal dan pengiktirafan dari pihak berkenaan eg SIRIM dan certification body yang lain.

air mineral bio evolve

SHOM agent
0126714487



Post a Comment