Monday, November 9, 2015

Testimoni sendiri berpantang dengan PB Corset



Salam and hai readers!

Ada yang cuti harini? Ye lah kan alang-alang cuti weekend ambik terus sekali dengan cuti Diwali esok. Akak takpe, mmg cuti hari-hari. Walaupun cuti study tapi tetap nak ambik peluang ni untuk berniaga sungguh-sungguh. Pukul 5 pagi lagi dah bangun siap-siap kan barang untuk hantar anak ke taska. So kita boleh focus buat research n business. Penat? Of course lah penat tapi usia muda ni lah kudrat kita banyak lagi untuk kerja kuat. Pagi-pagi lagi our mentor CDM Abg Lan dah bakar rentung kitorang semua dengan tunjuk payslip dia masa dia mula berniaga & payslip sekarang. TERKEJUT tengok income bulanan beliau boleh beli rumah teres 2 tingkat cash!! Haaa rasa-rasanya rentung ke tak?? So ada masa ke nak tidur ke golek-golek depan TV? "Demi masa! Sesungguhnya manusia itu di dalam kerugian."

Okay, since akak ni study full-time rasa rajin benar nak update blog. Lagipun buat PhD ni kena banyak membaca research orang & banyak menulis. Agak-agak dah boring menulis pasal photovoltaic, kita switch sikit menulis pasal corset ajaib ni. Asik cerita & share testimoni org lain je. Meh tengok sikit testimoni akak sendiri.

Berpantang dengan PB corset

Haaa.. Ni transformation akak pakai PB corset daripada 10 hari masa berpantang sampai hari ke-50. Awesome transformation daripada 83kg full-term turun ke 69kg. Walaupun banyak lagi lelemak yang perlu dibuang tapi bangga sangat lah dapat turunkan berat badan dgn cepat n dpt shaping as soon as 50 days!

Ini anak ke-4 and berpantang 3 kali dengan PB corset. Masa anak 1st dulu buat tak tau je dengan corset-corset ni semua. Maklumlah masa tu naive lagi baru 25 tahun hikss. Menyesal tak jumpa awal-awal dulu. Berpantang dengan PB corset masa anak no 2 n seterusnya so dah tak susah sangat nak control lemak.

Rugi tau tak pakai PB corset, akak dah lama tak beli bra dekat supermarket sejak ada PB corset. Ye lah kan ada lifetime warranty and lagi satu bra PB support breast kita yang berat masa breastfeeding period. Nak tau berat breast kita tak? Haaa lebih kurang 5kg. Pernah angkat beras 5kg? Berat tak? Sebab tu kita perlukan bra yg boleh support breast kita so that takde lah sagging masa muda-muda ni kan.

Ni lagi satu transformation bila pakai PB corset & produk hai-o yang lain. Bila compare gambar skrg dengan 2 tahun dulu memang nampak beza. PB corset ni high technology corset dengan FIR boleh melancarkan darah dalam badan. Kalau darah dah lancar dalam badan, automatik badan kita susah nak dapat penyakit, InsyaAllah. FIR boleh pecahkan molekul-molekul yang besar kepada yang lebih kecil supaya senang darah nak mengalir dalam salur-salur darah yang kecik.

Testimoni preimum beautiful corset
Me with PuanSeri

Akak consume BBplus collagen, pakai CC cream and minum mineral coffee tiap-tiap pagi. Senang nak buang toksik dalam badan. Selain daripada tu, ada jugak ambik garlic pills, BV alfalfa and maharani. Tapi yang paling consistent ialah PB corset!!

Akak boleh bagi free fitting sesiapa yang ada dekat area Bangi, Kajang, Serdang, Nilai & Shah Alam.. Semua lembah klang pun boleh lah :D Contact je akak thru whatsapp/telegram 0126714487

premium beautiful certified agent,
0126714487
Post a Comment