Sunday, October 4, 2015

PIN in VIETNAM!!



Tiap-tiap tahun company akan bagi FREE trip dua kali untuk usahawan-usahawan Hai-O sebagai insentif. Wahhh memang seronok tak terkata sebab daripada tambang kapal terbang ke tempat tidur 5 bintang and makan-makan semuanya FREE! Bawak duit shopping je kalau yang kaki shopping tuh. Heh

Okay kita layan gambar our group, PINpreneur kat Vietnam haritu.

DAY 1

Ni gambar we all dekat KLIA sebelum berangkat ke Vietnam. Of course semua happy dapat berjalan percuma je! First day pink and green!







Dah sampai Ho Chi Minh City airport



Happy faces at Notre Dame Church, Saigon



Halal foods in Saigon




DAY 2

At Equatorial Hotel, Saigon. Second day red and yellow color!




Ben Thanh Market,Saigon. Kalau dah namanya perempuan tak ingat lapar dah bila tengok kain lace cantik-cantik ni.



Gala Dinner at Equatorial Hotel. Happening!!





DAY 3

Green day and we are off to Mekong river


 

Our group picture dengan multimillionaire CDM Azlan Deraman. Our mentor yang sangat humble dan sangat committed dalam memimpin our team. Memang bertuah sangat to be part of his team!!






 



Dekat sini semua ikan fresh!!



DAY 4

Hard Rock Cafe in Ho Chi Minh before going back to KL. Beautiful purple on last day in Ho Chi Minh City! 



Wanna join our happening team with our dedicated leaders? Book appointment 0126714487

premium beautiful certified agent,
0126714487

Post a Comment