Tuesday, December 9, 2014

Tips untuk kekal bertenaga!!



Good morning everyone!! Harini nak share tips sikit macam mana kita nak bangun segar bugar without baring balik bila tengok alarm clock! hahaha mesti ramai yang buat kan?


Energetic and fully recharged bila bangun pagi with BVSM!!



Bangun pukul 5 pagi pun still segar sampai ke petang bila kita tidur dengan kualiti.

Kita perlukan tidur yang berkualiti sebab frekuensi molekul-molekul dalam badan kita terganggu oleh radiasi disekitar kita yang kita tak nampak pun!! Contoh, public wifi, signal wave daripada handphone dan juga laptop.

Fungsi pelapik tilam #biovelocity sleepmate ni adalah untuk membetulkan semula frekuensi molekul yg terganggu pada siang hari.

Masa tidur, #bvsm yang disuntik garam laut (molten salt) yang mempunyai tenaga matahari dhuha memberi tenaga kepada badan kita untuk kita kekal sihat dan bertenaga sepanjang hari. Wowww!!

Satu pelapik tilam queen size ini mampu dimiliki oleh setiap isi rumah. Contact me kalau anda rasa anda mahu kekal sihat dan bertenaga!!

nurhafizakamaruddin@gmail.com
0126714487
Post a Comment