Sunday, November 30, 2014

Makan Petang at The Sumbs



[Review makan-makan at The Sumbs]

Siapa pernah makan dekat The Sumbs? Makan dalam paper box tau. Very creative sebab tak payah hire tukang cuci pinggan. Utensils sahaja kena basuh :D

This is my first time makan dekat The Sumbs, heard from my mom and my brother about the foods before. So saje la singgah semalam before pergi stockist Hai-O marketing.

What we have ordered?

# Pasta Carbonara
  - creamy and cheesy. Love it so much.

# Dendeng Daging Sandwich
  - Daging dan isi sandwich yang padat. Unique taste

# Chicken Cordon Bleu
  - Lagi sedap daripada Secret Recipe punya :D

# Grilled Chicken Burger
  - Portion besar and my kids love it. It has cheesy onion rings with fries.

# Honey Citrus Chicken
  - Ada nasi macam nasi ayam, the taste so-so.

# Churros and choc dip
  - Tasty, kena makan panas-panas.

Foods at the sumbs


Haaa banyak tak we all order. Ada jugak order Chicken Parmigiana untuk bawak balik for my brother dekat rumah. Dengan harga yang sangat affordable apa yang we all makan kat atas tu campur dengan 4 ice lemon tea and 2 hot milo, only RM65.00! Quite terkejut jugak dengan harga macam tu with the cozy place to eat. Ingatkan RM 100++ :D

Staff diorang pun sangat menjaga kebersihan. Always monitor kalau ada sampah-sampah makanan ataupun tisu jatuh, terus diorang kutip. Lagi satu kedai ni dekat corner and ada satu lot sahaja. So, kalau you all datang and takde tempat kosong, you all kene beratur dekat luar sekejap. bukan berdiri ye, duduk sekejap je kat luar, sementara tunggu meja kosong. Make sure you all bagi nama dulu dekat staff The Sumbs.

I'll give 4 stars out of 5 stars :)

InsyaAllah will come again.


Post a Comment