Monday, October 27, 2014

Motivation and Quotes



Alhamdulillah pagi yang penuh barakah dan ceria.

Setiap hari saya bangun mesti nak bukak satu atau dua positif quotes atau ayat-ayat motivasi pagi yang bagi semangat untuk membuat kerja kat office ataupun kerja rumah mahupun online business. Sebab apa? Sebab the first word of the day will effect yourself for the whole day or maybe for the whole week.

Kita pun tak nak benda-benda yang tak elok berlaku kepada kita dan family kita.Tapi sedar tak sedar, pemikiran kita sendiri yang membuatkan kita bertindak untuk melakukan sesuatu. So, kalau pagi-pagi dah di'suap' dengan kata-kata hikmat dan motivasi, agak-agaknya mcam mana sikap atau attitude kita satu hari tu? Haaaa best kan kalau kita sentiasa senyum pergi kerja, takde istilah Monday's blue dalam kamus hidup.
*dah macam pakar motivasi pulak aku. :D

Tapi itulah yang saya buat setiap hari, bukan sahaja effect pada emosi tapi kesihatan fizikal jugak. Tak percaya? Cuba buat!


Fahamkan setiap byte perkataan dan fikir :)
Orang-orang yang sukses bermula daripada Motive dan Action.
Dan setiap hari mereka amalkan 'Motivation'. 
Motivate diri sendiri dulu itu penting dan berani untuk berubah!



BioSeleza pad hebat



Salam and hi to readers.

Hai-O just launch their new product less than 2 months - BioSeleza feminine pad. Surprisingly, all the pads and pantiliner are out of stock!! Lucky me, I have stock in hand. 

Why we need BioSeleza pad?

  • It is made of high quality cotton and has a soft layer. So, it will protect your vagina.

  • It has high absorption layer and the molecules in it was imported from Japan. The most important thing it has been approved from WHO (World Health Organisation)  
  • The lower layer of the pad has a good ventilation so it will avoid your vagina become sweat and there will be more bacteria. 
  • The sticker has a food-grade where it is more quality than ordinary pad which uses industry grade sticker.
Have you ever think why cervical cancer is one of woman's silent killer. Don't wait no more. please CHANGE your normal pad to BioSeleza feminine pad.   

Call/whatsapp 0126714487