Sunday, September 14, 2014

Mari menulis



Salam and hai to blog readers.

Lama tak menjengah blog. Rindu pulak nak menulis bila tengok kawan-kawan dekat facebook selalu share cerita terbaru.

Kenapa dah lama tak menulis?

  1. Sibuk dengan kelas July intake baru-baru ni. Student intake yang lebih daripada biasa, kelas pun banyak. Tak sempat nak blog ho pun! :(
  2. Preparation for IELTS exam, to fulfill requirement to further study.
  3.  Too many proposal to prepare for upcoming project GMI and industry.
Walaupun sibuk dengan benda-benda kat atas ni, order from regular customer tetap masyuk. Ada produk baru from hai-o marketing pulak tu lagi lah tak menang tangan ambil order. Produk baru nanti I share next post.

InsyaAllah business online ni tetap diteruskan sampai jadi. Cuma kene pandai bahagikan masa untuk blog. Bila buat online business ni, semua social media yang ada ialah kedai kita. Kedai yang beroperasi 24 hours, 7 days a week. Semoga kita terus istiqamah.

See u all in next post.