Monday, November 4, 2013

Gorgeous body shape on your wedding



Hello and hai to all readers,

Cuti sekolah dan wedding sangat sinonim kan. Bila musim cuti sekolah je, ramai pasangan yang merancang perkahwinan mereka.

Naluri seorang wanita yang sentiasa ingin kelihatan cantik especially di majlis perkahwinan mereka sendiri adalah normal sebab majoriti jemputan yang datang akan tertumpu kepada pasangan pengantin terutamanya pengantin perempuan. Waktu sekarang jugak la ramai yang google image fesyen-fesyen terbaru untuk dipakai masa hari yang paling bersejarah tu..



Daripada rambut hingga ke hujung kaki memang di 'groom' at least 3 bulan sebelum hari persandingan. Kalau tak mesti rasa tak confident je nak jalan di tengah-tengah lautan manusia (ecehhhh..). Macam I dulu, perkara yang paling penting ialah bentuk badan. Setiap hari sekurang-kurangnya 20 minit I akan spend masa untuk sit-up. Sebab takut baju yang di tempah awal tak muat. Makan malam jauh sekali. Air kosong 2 - 3 liter sehari. Haha sangat disiplin mase tu.



Masa tu (way back in 2005), tak kenal lagi korset. Bila sebut pasal korset je mesti rasa rimas lah, ketatlah dan tak selesalah.. Macam-macam perasaan bila sebut pasal korset. Dan selepas bersalin anak ke-2 baru l tau a little bit on the corset, which is premium beautiful corset. Selepas bersalin anak pertama, I pakai bengkung kain putih yang dililit tu. Sebelum pakai kena sapu perut dengan krim halia.

Okay back to wedding preparation. Bakal-bakal pengantin perempuan, you all sebenarnya tak perlu risau pun dengan bentuk badan you all if you are wearing premium beautiful corset during your wedding. Sebab fabrik akwatek dan akwadine yang terdapat pada premium beautiful corset ni dapat menyejukkan badan dan menyerap peluh dengan berkesan.


Premium beautiful corset bukan sahaja boleh dipakai masa wedding, tapi selepas tu pun you all can wear it consistently sebab ia mempunyai ciri-ciri kesihatan sebanyak 70%. Teknologi FIR (far infra red) yang menggalakkan peredaran darah didalam badan dapat menyingkirkan toksik. Waist nipper premium beautiful yang mempunyai 7 tetulang yang dapat support badan supaya duduk dan berjalan dengan postur yang betul, mengelakkan badan kita daripada penyakit slip disc. Penyakit yang biasa di hadapi oleh seorang wanita-keputihan dan senggugut pun dapat diatasi dengan hanya memakai corset ni.

Mana lagi 30%? Ianya terletak pada kecantikan badan. Bukan lah tujuan utama memakai corset ini untuk kurus. Pembentukan badan berlaku apabila pemakaian corset digunakan selama 8 jam sehari. Penolakan lemak-lemak yang berada ditempat sepatutnya juga akan terhasil apabila you all memakai corset. 

You all yang mana satu?


Disebabkan pelbagai size dan bentuk badan, kita kene fitting dulu macam fitting baju pengantin nak tengok selesa ataupun tak. Premium beautiful corset comes with various of sizes. So, memang kita kene ukur dulu and fitting untuk tengok size yang sesuai.

Tak payah risau untuk diet dan sebagainya sebelum kahwin. Call me for free consultation and free fitting. I am staying near Bangi, Kajang and Shah Alam area. If possible I can go to your area for fitting. Don't worry ladies, you will look gorgeous in your beautiful wedding dress with premium beautiful corset.

Call me/text/whatsapp/WeChat +6 0126714487 
Post a Comment