Thursday, May 27, 2010

potty yang tidak di'train'



walaupun bz, nak mengupdate jap. Nak cerite jugak pasal Farish semalam.

Lepas balik kerja, biasenye aku akan mandikan Farish. Lepas mandikan die semalam, dah lap2 dengan towel sume aku pun masuk la bilik nak pakaikan die baju tido. Si Farish yg keluar toilet sekali dgn aku ni, tak masuk2 lagi bilik. sekali aku pegi la intai die tgh buat ape kan. rupe2nye die tgh ke*cing kat toilet sambil berdiri (huhu..biasela budak laki kan). haaaaaa pandai pon ke*cing kat toilet. sbbnye mak aku kate die dah keluar toilet, pastu lari balik masuk toilet dan membuang. hmmm.. aku pun berfikir, adekah nak potty train die tak payah pakaikan die seluar?? huhuhu... baru la pandai2 sendiri nak gi toilet kan. adekah? perlukah?

About my girl, Imanina.. She just turn 4-month old last saturday. About her development, she still can't roll over (heheh development ke tu?). tapi she:
  • dah start kenal orang. suke dgn org2 yang pakai tudung. die akan senyum2 je kat org tu
  • separation anxiety
  • dah pandai grab her toys

tak sempat nak blog-hopping.. byknye kerja!!



Post a Comment