Sunday, February 21, 2010

Cerite pasal farish



Kenape la Farish ni asik nangis je. Selalu nak buat mama marah je ni? Mama sayang Farish jugak tau. Bukan mama sayang adik je.. macam mane nak buat Farish ni paham ek. susah nyer la rase kalau tetibe die buat perangai yang ntah ape2. contohnyer,
  1. tak nak mandi
  2. tak nak wash poo poo die. bile org ajak gi blk air nak nangis2 lah
  3. susah nak makan. nak kene mama marah baru nak makan
  4. ade la pulak neighbour bela ayam kat blkg rumah ni, neighbour yg mane pon tatau. jadinye Farish suke bg beras kat 2 ekor ayam itu. kalau sikit2 takpe. byk plak tu!! membuatkan mama hangin jugak
  5. last but not least, suke sepah2kan bende yg bukan toys die pon. suke main torch light, screw driver.. ohh anak.. kenapakah?
  6. oo... ade lagi satu, kalau mama tgh susukan adik, die purposely akan lompat2 atas katil sampai kene adik die.
Ke salah ibu mengandung? huhu.. Anyhow, I'll try my best to give attention to him. Baru anak 2 kan.. org lain tu sampai 5, 6, 7 anak boleh je handle. Sabar2...




Post a Comment