Wednesday, May 20, 2009

pregnancy info



Suke baca info from babycenter untuk pregnancy this time. Frankly speaking mase the first one tu, start bace pasal parenting mase dlm pantang. Tak amik kisah sangat pregnancy info during pregnant tu. Pelik btul la mama ni. Patutnye mase second time la tak amik kisah sgt kan, sbb dah ade experience. Tu la dulu pregnant mase amik MSc. Byk bace buku2 Environment je la kan. Sibuk dgn assign etc etc.. Alasan je semua tu. haha.. Credit tu mybayi sebab byk sgt info dalam forum tu. Owh tapi tu dulu la. Skrg forum tu baru nak warm-up balik.

Tuesday, May 19, 2009

I'm pregnant



Yes, I'm pregnant. huhu.. dah ready ke ni? nak tak nak kene la ready jugak kan. patutla rase lain macam jer. Period 10 days delayed rupe2nye. Memang betul la berjangkit drp org2 kat office nie. Lepas sorang sorang.. hehe kesian la pulak kat boss kan. dah perempuan lagi ramai. nak buat mcm mane. hoping for a girl or boy? mestila girl, sebab dah ade boy. tapi I don't mind asalkan baby sihat.


Okay, dah bagi tau my hubby. Die pon macam 'ermm.. ye ke, okay'. haha macam takde perasaan je kan. May be he's not ready yet to have another baby since kitorg tak duduk sekali. takpe la rezeki ade dimana2. kene usaha and tawakkal je. InsyaAllah Daddy will get a new job here sooonnn.. Aminn..
maternity

pregnancy info

May 20, 2009
maternity

I'm pregnant

May 19, 2009