Saturday, April 18, 2009

me @ mak mertua's house



just arrived from Shah Alam.. penat la wpon 2 jam. sbb drive sensorg. Farish pulak tdo. Takde teman nak bersembang. so journey yg 2 jam pun rase letih..
Anyway, my mother inlaw's cook memang tidak boleh disangkal lagi kelazatannya.. siakap sambal, sup tulang and pucuk paku goreng.. simple but delicious.. I had lunch with my husband, father inlaw and mother inlaw.. disebabkan nak menikmati mknn yg sedap, Farish tak bleh la kacau mama die tgh makan kan.. oleh itu, my adik ipar haruslah main dgn die and layan perangai die tu while i'm enjoying the food.. hahaha..
best giler ade wi-fi kat rumah nie.. jadinye bleh bertenet dimane sahaja yg saya sukeee... i likeeee.. skrg Farish tgh tdo.. boleh berFB tanpa gangguan.. haha

to be continued... daaaa
nak sambung tgk notification FB yg byk tu..
Post a Comment